کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.
شستشو و خشک کردن سطح دندانها: سطح دندانها پس از آمادهسازی با مواد باندکننده شسته و خشک میشود تا برای قرار دادن کامپوزیت آماده شود.
قرار دادن و فرم دادن لایههای کامپوزیت بر روی دندانها: مواد کامپوزیت به صورت لایه به لایه بر روی دندانها قرار میگیرند و هر لایه به دقت فرم داده میشود.
پالیشهای دورهای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دورهای کامپوزیتهای خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آنها حفظ شود.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
توکویاما یکی از برندهای مطرح و قدرتمند ژاپنی در حوزه کامپوزیتهای دندانی است. تنوع رنگ بالا، استحکام، دوام زیاد، شکل دهی آسان، پالشپذیری عالی و شفافیت بالا از جمله دلایل محبوبیت کامپوزیتهای برند توکویاما در بین دندانپزشکان است.
مصرف غذاهای سالم: مصرف میوهها و سبزیجات تازه و غذاهای غنی از کلسیم و ویتامینها به سلامت کلی دندانها و لثهها کمک میکند.
کامپوزیت به دندانهای دیگر اعمال میشود تا شکل و موقعیت آنها بهبود یابد و تراز مناسبی با سایر دندانها پیدا کنند. بنابراین از کامپوزیت میتوانیم به عنوان یکی از روشهای درمان دندان خرگوشی استفاده کنیم.
کلینیک سریتا » خدمات » کامپوزیت شرایط کامپوزیت دندان دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
این حساسیت میتواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله آسیب به مینا یا عصب دندان باشد.
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
یکی از چالشهای اصلی در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان، تطابق دقیق آن با رنگ دندانهای طبیعی فرد بهگونهای است که تفاوتی قابل تشخیص نباشد. برای رفع این چالش، باید بر انتخاب صحیح سایه تمرکز کنیم که یکی از مهمترین دغدغهها در درمانهای دندانپزشکی است.
کامپوزیتها یک راهنمای رنگی به همراه خود دارند که دندانپزشک با مراجعه به آن، رنگ مناسب را برای هر فرد انتخاب میکند.